Post by meahocurroytu on Feb 15, 2022 21:45:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafeland - Restoran Oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafeland - Restoran Oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sonsuz puan ▞▞▞
▞▞▞ Cafeland - Restoran Oyunu 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu gerçekten çok beğendim, şimdiye kadar faydalı eşyaların fiyatlarındaki artış ve kafeye açılımlar kesinlikle saçma. Oyunda ilerlemek için gerçek parayı kullanacak biri değilseniz, bu artık oynanacak oyun değil. Eskiden çok kolaydı ama hırs bitiyordu.
Cafeland - 레스토랑 게임 시뮬레이션 uyky
Oyundan nefret etmek gibi, ne kadar eşya kasiyerin nakit fiyatını düşürebilir? VIP'lerde fiyatı düşürün yoksa oyuncuları kaybedersiniz ve uygulamanız kaybolur..
Son güncellemelerden sonra sildim, artık nerede kalacağını elinde tutuyor. üzgünüm
Yeni güncellemeler ile oyun bozuldu. Bu oyunu 3 yıldan beri oynuyorum ve güncellemeler her geldiğinde bir şeyler berbat oluyor. İnsanları şimdi gerçek para kullanmaya zorluyorlar ve bu, oynamaya devam etmek için cesaret verici değil. Eğlenceyi ellerinden aldılar ve her şey onların kârıyla ilgili. Artık oynamaya değmez. güle güle gamegolar
Ben bu oyunu indirdiğimde çok ama ben şu anda devamm cihaz oyununa çok hoşgeldin alımları verebilir ve devam etmekten hemen bana ki "bir sorunlu değildi" diyor diyemiyor ve ben facebook hesabıma hoşken rastlam. rasgele:XTYSRJNVSW3YUGDYIOI4GHHDFFKRFUIOPKGDEHKJT4YMFTIO7UVRNMBRYJO99UHKITYKHGFHMJKHGKNHHNGGHGGHVDEDUURRTGD34YGRTUIHTTY5IUY55HTTIUDGKLIYFW3TIIOJHGGRR,VDGGIJHGGRR,VDEDUURRTG
Son güncelleme ile oyunu cok fazla zorlamışsınız. Yemek siparişinde ve internet siparişinde arzu edilen fazla abartı.Unlu yeşil davetde hemen davet etmek için arzulanan para miktarında çok fazla abartmak. Keyifle oyunyamadiktan sonra oyun oynamanın anlamı var
Mini oyun vermiyor. Sıfır olarak kalıyor...Güncelleme sonrası bir sorun.
Bu gerçekten harika bir oyundu. Dünyanın her yerinden arkadaşları vardı! Grubumuz bu son turnuvada 6 kişiyi kaybetti. Fazladan ödeme yapmadan tüm işi yapamazlar. Son birkaç yılda topladığım oyun parası bittiğinde, benim için de öyle olacak. Yıllar içinde birkaç alışveriş yaptım. Ama şimdi açgözlülük sorumlu insanları kontrol ediyor.
Maçıylaten oyunu oynamayın yemek pişirmek oyundan sıkıldım öğretmen yetiyodu bu kadar kupon yok ilerleyemiz bugün günümüz oyuncu sildi artık bende sileceğim
Bu uygulamayı gerçekten çok seviyorum, bunu 2016'dan beri oynuyorum! İnanamıyorum! Bu oranı şimdi vereceğim çünkü güncellemeyi ve oyunun kendisini gerçekten takdir ediyorum. TEŞEKKÜRLER :*
oyun açılmıyor
Yemek yapmak ve kafenizi dekore etmek eğlenceli olduğu için harika bir oyun. Kulüplere katılma seviyesine geldiğinizde, kuponlar ve diğer güzellikler kazanabilirsiniz. Yeni turnuva seviyelerini güncellemeden önce oyunu beğendim. Turnuva seviyelerindeki güncelleme kendi başına şampiyonlar olarak yapıldığından beri, hile yapan kulüpler oldu ve puanları, altlarındaki diğer takımların iki katına üç katına çıktığı için çok açık. Kulüp Mücadelelerini ve ardından Turnuvaları arka arkaya yapmak sıkıcı olabilir.
Mini oyunu beğendim. Ama ödül olarak aynı öğe? Belki yeni bir eşya veya ödül de ekleyebilirsiniz ya da kupon toplamak çok zor olduğu için ödül olarak kupon ekleyebilirsiniz.
Uygulama açıldığında indirmeye başlar ve ardından kapanır
Yıllarca oynadım ve hatta gerçek dünya parasını buna harcadım. Onunla ilgili her şeyi severdim. Bununla birlikte, bir güncelleme oynamayı daha zor hale getirdi - yiyecek satmak için daha fazla Toptan Sos'a ihtiyaç duyuldu. İkram kutularını, çevrimiçi siparişleri ve görev gereksinimlerini doldurmayı çok daha zor hale getirir. Bunu yapmak için yiyecek satmanız gerekebileceğinden, sayaçları değiştirmeyi bile zorlaştırır. Soslar için gerçek para harcamayacağım ve bu değişmedikçe ne yazık ki oynamayı bırakacağım.
Oyunun ne kadar akıcı olduğu kadar grafikleri de seviyorum.
Oyun tamam. Yapacak bir şeyim olmadığında veya uyuyamadığımda oynuyorum. Bana göre her şeyde seviye atlamak çok uzun sürüyor, VIP'ler yaptıklarınızı neredeyse hiç sevmiyor ve kafenizi genişletmek daha da zor! Altın parmak ya da başparmak gibi öğeleri almak için çok fazla uğraşmanız gerekiyor. Bu oyunun kurulma şekli, ondan çok çabuk bıkabilirsin!!!
reklam filmi izleyip çarkı jetonu ve kartlar yarışmaya başlıyorduk neden kaldırıyorsunuz ya çok saçma geri ona gelene kadar 1 yıldız olacak!!
Çok fazla donanıma sahip ve onu daha fazla yer acmak gerekiyor.2 güncellemesi beni cok sıkmaya başladı
Bu oyunu çok seviyorum,aylardır oynuyorum.Devlere bir önerim teslimat süresini kısaltıyor. 2 saat zaten yeterince uzundu şimdi 4 saat!!
Çooook güzel bir oyun kıyafetinnnnn
Cafeland - 레스토랑 게임 시뮬레이션 uyky
Karşılaştığım en iyi oyun ve yeni güncellemeler oynamaya devam etme isteğimi kolaylaştırıyor. Şimdi gökkuşağı dükkanından istediğimiz öğelerin daha fazlasını alabilmek için bir yola ihtiyacımız var!
Cafeland - World Kitchen Симулационни ufh
Pembe ve rahat birleştirme oyununu düzeltin. 0'da takılı kalan malzemeleri birleştirmek için fazladan enerji kazanmadım. Ayrıca çok fazla bozuk param var ve düzeltmek için çok fazla kafe kartı gerektirmeyen bir şey satın almak istiyorum. Keşke her sezon için nakit yerine madeni paralarla alabileceğimiz eşyalarınız olsaydı. Cafe arazisini nakit almak zorunda kalmadan Cafe'mi her mevsim için dekore etmek istiyorum.
Şimdiye kadar hoş ama sadece birkaç oyun oynadım..o zamandan beri daha fazla oyun oynadım ve hala hoşuma gidiyor...bu sabah güncellendi ve şimdi kamyonumu çıkarmam 4 saat sürüyor..Bu yeni gelişmeden etkilenmedim ve bu oyunu bırakmayı düşünüyorum!
Çok fazla güncelleme, oyunu pahalı hale getiriyor. Ayrıca güncellemeler birçok aksaklık yaratıyor!
Yan oyun, yeni malzemeler için zaman sayma sorunları yaşıyor. Bu hata düzelmiyor Bu oyunu kaldırmak üzereyim
oyun gün içinde cok kereler crash yine oluyor. ayrıca karşılaştığım bircok kişilerden alabilecekleri kullananları kullanabiliyorlar. bunu birkac yapan kulüpler var. adil oyun anlayışınız nerede? oyundan bayağı soğudum...
Guerra de flechas RPG iko
Bu oyuna yapılan son birkaç güncelleme, herhangi bir yere makul bir hızda ulaşmak istiyorsanız nakit ödemeniz gerektiği noktasında mantıksızdı. Bu oyunu eskiden çok severdim ama şimdi geliştiriciler ve güçler, daha fazla insanı para cebinizi soymayan eğlenceli bir oyun oynamaya ikna etmekten ziyade kendi karlarını artırma konusunda daha fazla endişe duyuyorlar. Oyuncular ya nakit harcamayı boykot ediyor ya da artık oynayıp ayrılmıyor.
Oyunu çok sebiyorum ancak bir kaç mümkün giremitorum küresel engelandi diyo o yüzden ya bu sorun giderilir yada 1 yıldız olarak geleceğim ama bu sorun çözülürse 5 yıldız verip şahanr bir yorumda problem çözülürse en kısa zamanda düzelir
Her güncelleme, bu oyunu oynamayı daha az eğlenceli hale getiriyor, 2 saat kamyon bekliyor ve her yemek kutusunda daha fazla yiyecek miktarı
BU OYUNU NEDEN KURMAMALISINIZ 1.Ödemiş olduğunuz otomatın çalışmasını gerektiren CARD'ı almak için çok fazla zaman harcadınız! Bu oyunda kart almak neredeyse imkansız. 2. Sadece şans, ünlülerin ne istediğini tahmin etmenize izin verir. Yiyecek türleri dışında hiçbir ipucu yok. Bu da Zor luch anlamına gelir. 3. Buzdolabının kapasitesi küçüktür ve ancak bunun için ödeme yaparsanız artabilir. 4. Ve çok daha fazlası
Bağımlılık ve yapacak çok şey var. Görevler harika. Turnuvalar eğlencelidir ve ekip üyelerim de yardımsever ve eğlencelidir
Yıllar boyunca pek çok benzer oyun oynadım ve açık ara en iyisi bu! Eklemek için düzenleyin: orijinal inceleme, bu ay bir yıl önceydi, yukarıdaki yorumla 5 yıldız. Oyunu oynamanın giderek daha zor hale geldiğini söylemek için revize ediyorum. Seviyelerde artış olmadan her şeyi başarmayı zorlaştırırlar. Genelde harcadığım az para yerine, oynayabilmek için daha fazla dolar harcamamızı istedikleri açık. Artık eskisi kadar eğlenceli değil ve her güncellemede daha da kötüleşiyor.
Oyun güzel ama artık onu güncelleme var ya
Son güncelleme oyun düzenini berbat etti. 1- Partilerden kaldırdı kaldırıcınız değil, cafe gösterge ekranı daha fazla 💸 banknot değil. 2- siparişte yemek siparişiniz. 3- ünlü gelenlerden düştü. 4- Sihirli sos eskiden çok zorlaştı. 5-boyutları uyarlamaki uygulamalar zorlaşmak için daha iyi iyi aptalca oluyor. Kafe kartı zor,oda hali...
Yazık, oynaması harika bir oyun ama ne yazık ki düşüyor
Bu oyunu seviyorum ama bence sınırsız hediyeler ve bizi ödüllendiren komşuların yardımlarını gönderip alabilmeliyiz.
Müthiş. Bu oyunu seviyorum😆...... Ünlülerin zamanının biraz değişmesi gerektiğini düşünüyorum......
Merhabalar..Bu oyunu seviyorum..Ama bu oyunu güncelledikten sonra neden oyuna giremiyorum??Ayrıca destek bileti bile gönderemiyorum..Cihazımda Gamegos gösterildikten sonra oyun kayboluyor.Turnuva başladı. Ve ben onu çalamıyorum bile. Son zamanlarda bu oyunu güncellemek beni her zaman hayal kırıklığına uğratıyor..
Oyunu oynamayı tercih ediyorsunuz yerde bozuyorsunuz amaciniz güzel saat maraton hediye edilen yokolsa gerek okadar güzel saatmaraton alınan yok .
Son güncellemeden sonra yemek arabası için 4 saat beklettim. 4 saat beklemek zorunda kalırsam bu artık sıkıcı olmaya başladı. Lütfen sıkılıp oyunu silmeden bu konuda bir şeyler yapın. Çok bağımlılık yapan bir oyun ama arkadaşlarımıza kişisel mesajlar gönderebilseydik iyi olurdu. Bunu görebilirseniz çok mutlu olacaksınız. Çünkü yanlışlıkla birini kovmuştuk ve o arkadaşın bize katılmasını istiyoruz ama bunu o kişiye söylemenin bir yolu yok.
Fena değil, yiyecekleri değiş tokuş etmek veya diğer şeflere yemek vermek ve para karşılığında madeni para alışverişi yapmak için seçenekler ekleyebilir.
Bu oyunu 5 senedir oynuyorum kulüpler planlanandan beri hiç oynanmamış ama bu en son toplamayı tamamlamadan her şeyi güzel oyununu büyütüyorduk. yüksek şimdi 25/25 i genişicem benim 10 milyonum yokken 50 milyonken 100 milyonlar yapmışlar sinirden oyunu sildim bunu düzeltmezlerse kimse oynamasın:(
Keşke şimdi bu kadar çok genişletme kartına ihtiyacımız olmasaydı, ayrıca genişletme oluşturmak için sadece yarısına ihtiyaç duymayı özlüyorum
Eğlenceli oyun ama tüm öğeler pahalı.