Post by meahocurroytu on Feb 15, 2022 21:42:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nebulous.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nebulous.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увеличаване на кристалите хак ▞▞▞
▞▞▞ Nebulous.io 2022 version ▞▞▞
Това е една от най-интересните игри, която съм играл
Защо режимът на хаос вече няма тези големи зелени блокери?
Още като влизам и ме изхвърля моляя виииии оправете яя моля вии
парче боклук. твърде изоставам, за да играя, въпреки че имам добър интернет
Скучно малко също готино харесвам tje skins, които имат.
Започнете арената хора вече огромни
Сваляйте моментално жалко че няма Team mode:D
имам толкова много приятели. Обичам го, но можете ли да добавите начин, по който можете да говорите, когато facebook не е свързан
страхотна игра! но моля, одобрете снимката ми за качване, снимката ми е прилична.
ping е много лош, 80 mbps с 400ms ping
Забавление, докато не си така оп. Има само ботове, така че те наистина не правят нищо. Добавете онлайн, концепцията на играта е добра само ботове за ez
Бих дал това 5 звезди, но поради проблем, при който не мога да вляза в акаунта си в Google и големи скокове на забавяне, това е 2 звезди. Моля, поправете този проблем, който се появява, тъй като не може да се свърже със сървъра на акаунта 10,10
Ужасни актуализации, без съдържание, само скинове! 17/02/2021 Все още ужасно!! Не го играйте 10/03/2021 hohoho не е Коледа и няма актуализации.
Той е забавен, добър за всички възрасти, но трябваше да го използвам в началото
Nebulous.io Aksiyon spd
Добър, хубав геймплей, добри графики, всичко🔝🔝🔝🔝
Трябва да актуализирате приложението с подобрена версия за android 12, защото има някои грешки и не можете да изпращате спам емоджи, за да ядосате други играчи, докато играете
Тази игра е гадна да правите нормални вируси и да я прави така, че да има същата механика като blob.io или agario
Тъпоооооооооооооооо
Nebulous.io Aksiyon spd
Nebulous.io Aksiyon spd
разочарован. Харесвам игри, идентични с тази, но трябва да гледам реклами след всеки мач, не, не, не.
Страхотно изживяване, но соло е някак безполезно, когато има много екипи и боклуци, също добавете опция за задаване на трудност в един играч
Играх тази игра през 2016 г. Сега моята покупка без реклами изчезна? Има ли начин да се поправи това? (Имах 6 или 7-цифрен номер на акаунта; целия акаунт вече го няма)
Тази игра е малко глупава. защото ако трябва да риташ от една стая не можеш да играеш 5 минути. каква игра е това? моля актуализирайте ... идиот
Botworld Adventure Rollimängud hzp
Лоша игра, защото преди имаше опция, при която ритаме играчи и имаше още 1 опция, но когато беше актуализирана, опциите изчезнаха и толкова много реклами..🤬🤯 Мразя го сега в новата версия!! Има 3 неща, които казвам. 5-3=2 Така че давам само 4 звезди⭐⭐👎🏻 И гледаш моята снимка, така че това са моите бащи. И благодаря за четенето. И не мога да си купя Adds remove, баща ми ми каза..
Доста е забавно, препоръчвам да го изпробвате и да видите дали ви харесва. Това е още една забавна игра „изяж по-малкия балон“, наистина харесвам и как работи! Отдавам цялата заслуга и любов на привърженика за такава страхотна игра! Благодаря ви, че прочетохте моя преглед, довиждане. ✌💕
Nebulous.io Aksiyon spd
Добра игра, единственият проблем е, че няма човешки играчи и играта е офлайн
Не мога да вляза в акаунта във Facebook и има грешка, когато вляза в този акаунт във Fb... Поправете го, моля
не е истинска, това е фалшива игра, не е онлайн, офлайн. Играх го постави на пауза играта и другите играчи също бяха на пауза
Nogo iaka
Много изостава всеки път, когато играя тази игра
Тази игра е боклук. джойстика и закъснението е мой проблем.
Това приложение не беше забавно свободно време Искам да отида да ям някой, той автоматично беше по-голям от мен, въпреки че просто не яде нищо 👿
играта става по-готина и по-готина
Иска ми се да можем да възстановим средствата за общностни кожи, защото купих такъв случайно 😭😭😭. Тогава имах скин от раздела на общността за 5k и вече не се появява, мисля, че е защото човекът е изтрил играта или нещо моля помогнете ми.
Тази игра е толкова нелогична на толкова много нива, че глупостта е подценяване. Почти сякаш има механизъм, който ви е насочен и поставя шансовете срещу вас. Когато излезе за първи път, беше страхотна игра и страхотен убиец на времето, но сега трябва да кажа, че според мен дори не заслужава една звезда, но това е всичко. Дори не ядосан... просто разочарован от това в какво се превърна тази игра. Играчите са токсични, но това са собствени лични проблеми, нищо в тази игра вече не предизвиква радост.
Не е страхотно да ме изядат, когато съм със същия размер и съм малко по-голям от другия играч, но не, играта ми е гадна, защото ме изядат, независимо какво
Това беше толкова страхотна игра за моето собствено мнение! Но ако петното става по-голямо, скоростта става по-бавна
Nebulous.io Aksiyon spd
Neiska da se istegli stiga do 90% i spira